top of page

Bli modell för Schwarz Clinic & Schwarz Academy

Är du intresserad av att bli modell för vår klinik eller akademi? Isåfall bör du skriva upp dig i vårt modell-register. Då får du ett mail varje gång vi söker en modell till en fotografering eller ett utbildningstillfälle. Skriv upp dig nu för att inte gå miste om möjligheten!  

patient och två läkare

Hur går det till?

1. Skriv upp dig i vårt modellregister

Om du är intresserad av att bli modell hos oss behöver du först skriva upp dig i vårt modellregister. Då kommer du att noteras varje gång vi söker modeller till våra kurser eller fotograferingar i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Nyköping.

2. Anmäl ditt intresse

När du har fått en notis om ett tillfälle som du vill delta i behöver du svara oss att du är intresserad, samt följa instruktionerna i mailet. Oftast ber vi dig redogöra för vilken typ av behandling du hade velat göra, samt bekräfta att du är tillgänglig vid rätt tillfället vi är i behov av en modell.

3. Konsultation

Om du får möjlighet att agera modell på utbildningstillfället kommer vi att återkomma till dig över email med en bekräftelse. I samband med detta kommer vi att boka in dig på en kostnadsfri konsultation där vi går igenom behandlingen som du önskar att göra. Vi kommer även ge dig  praktisk information om modelltillfället. 

4. Utbildning/fotograferingstillfälle 

Inför att du ska vara modell kommer du att få all praktisk information som du behöver inför kurs- och/eller fotograferingstillfället. Det är väldigt viktigt att du kommer i tid. Gällande betalning så kommer du enbart betala ett självkostnadspris för behandlingen som vi gör på dig.

patient innan behandling

När är vi i behov av modeller? 

Fotograferingar 

Vi genomför regelbundna fotograferingar där vi behandlar patienter, med syfte att skapa fint marknadsföringsmaterial till våra kommunikationskanaler.  

Utbildningar 
Vi är även regelbundet i behov av modeller till våra kurstillfällen där vi utbildar legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor inom estetisk medicin.  

Vill du bli kontaktad av våra kursspecialister?

Har du några frågor om att vara modell? Då kan en av våra medarbetare kontakta

dig för att gå igenom dina frågor. 

Schwarz Academy Logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page