top of page

Fysiska kurser

För dig som vill utbilda dig i en mindre grupp

Våra fysiska kurser erbjuds i Stockholm, Göteborg och Malmö och är till för dig som vill lära dig grunderna inom estetiska injektionsbehandlingar eller fördjupa din kunskap inom ett specifikt område. Kurserna erbjuds som heldagskurser och består alltid av ett teoretiskt och praktiskt moment. Efter avslutad och godkänt kurs erhåller du ett certifikat som intygar din kompetens inom området. 

Kurs för nybörjare eller erfaren?

Grundläggande kurser

FÖRKUNSKAP

Dessa kurser är anpassade för dig som är nybörjare och ska starta din resa inom estetiska injektionsbehandlingar. Du behöver ingen förkunskap inom området. 

KRAV

För att gå dessa kurser krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. 

Fördjupningskurser

FÖRKUNSKAP

Dessa kurser är anpassade för dig som redan har grundkunskap inom estetiska injektionsbehandlingar, och vill vässa dina kunskaper inom ett särskilt område.  

KRAV

För att gå dessa kurser krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. 

bild på kursmaterial som ges ut

Kursmaterial, lunch och fika ingår kostnadsfritt 

Som kursdeltagare hos oss betalar du aldrig extra för kursmaterial, lunch eller fika, utan det ingår kostnadsfritt i alla våra fysiska kurser. Inför ditt kurstillfälle kommer du att få ett mail där vi ber dig att uppge eventuell matpreferenser eller allergener som är bra för oss att känna till.

Varför välja oss?

Bild på injektionsverktyg

Högkvalitativt kursmaterial

Vårt utbildningsmaterial är professionellt och detaljerat med bra anvisningar för olika typer injektionsbehandlingar. Allt finns tillgängligt online för fysiska, såväl som digitala kursdeltagare. 

Bild på behandalre

Bli en del av ett community

Efter utbildningen erbjuds du medlemskap i Schwarz Academys community där du har möjlighet att diskutera och skaffa dig erfarenhet från andra injektionsbehandlare, delta i webinars och ta del av digitala guider.

Bild på en frågeruta

Lär dig i mindre grupper

Våra fysiska kurser erbjuds alltid i  en mindre grupp med ett begränsat antal deltagare för att du ska kunna lära dig så mycket som möjligt. Det absolut viktigaste för oss är ditt lärande.

Samtliga kurser på Schwarz Academy går att delbetala med Svea Ekonomi. Läs mer här. 
Diplom som ges ut efter godkänt kurstilfälle

Få ett certifikat för dina prestationer

När du går en fysisk kurs hos oss på Schwarz Academy kommer du att prövas på ett teoretisk och praktiskt moment. Om du klarar båda momenten kommer du att få ett digitalt certifikat som intygar din kompetens inom kursområdet. Detta kan du använda i framtiden för att styrka att du besitter den kunskap som krävs för att arbeta professionellt med estetiska injektionsbehandlingar.

Hur är våra fysiska kurser upplagda? 

1. Anmälan och betalning

Om du är intresserad av att gå en fysisk kurs hos oss behöver du gå till vår kurskalender och anmäla dig. I samband med din anmälan så betalar du även för kursen, vilket är ett krav att göra innan kurser startar. Samtliga fysiska kurser går att delbetala genom Svea Ekonomi. Du kan läsa mer om det här. 

2. Tillgång till digitalt kursmaterial

När du har betalat för din kurs så kommer du att få tillgång till kursmaterialet digitalt genom vår utbildningsplattform. Dina inloggningsuppgifter och instruktioner till hur du loggar in kommer skickas ut till dig genom email. På "Mina sidor" kommer du att kunna se ditt kursmaterial.

3. Kurstillfälle i centrala lokaler

Det fysiska kurstillfället anordnas i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi börjar alltid dagen med en kommer börja dagen med en kortare introduktion av deltagarna, och därefter inleder vi det teoretiska momenten av kursen. Kursen fortsätter därefter med det praktiska behandlingsmomentet under handledning av leg. läkare där du lär dig behandla patienter. Lunch och fika ingår alltid. 

4. Certifiering och uppföljning

Om du klarar båda momenten kommer du att få ett digitalt certifikat som intygar din kompetens inom kursområdet. Detta kan du använda i framtiden för att styrka att du besitter den kunskap som krävs för att arbeta professionellt med estetiska injektionsbehandlingar. Efter kurstillfället kommer du kunna ställa frågor och diskutera olika ämnen genom vår utbildningsplattform. 

Fillers & botox – grundkurs

Tvådagarsutbildning

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med både fillers och botox. Kursen är uppdelad på två heldagar där du kommer att få all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med fillers och botox. Vi kommer att lära dig behandla tre av de vanligaste behandlingsområdena: glabella, pannrynkor och kråksparkar. 

Botox - grundkurs

Heldagsutbildning

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med botulinum toxin. Kursen är uppdelad i en teoretisk del och en hands-on praktisk del som ger dig all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med botulinum toxin. Vi kommer att lära dig behandla tre av de vanligaste behandlingsområdena: glabella, pannrynkor och kråksparkar. 

Fillers - grundkurs

Heldagsutbildning

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med fillers. Kursen är uppdelad i en teoretisk del och en hands-on praktisk del som ger dig all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med fillers. Vi kommer att lära dig behandla tre av de vanligaste behandlingsområdena: kinder, nasolabiala veck och marionettlinjer.

Fördjupningskurser

Förkunskap och krav 

Dessa kurser är anpassade för dig som redan har grundkunskap inom estetiska injektionsbehandlingar, och vill vässa dina kunskaper inom ett särskilt område. 

För att gå dessa kurser krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. 

Schwarz Academy

 Erbjuder fördjupningskurser där vi lär ut avancerade tekniker som behandlar ansiktet på ett holistiskt sätt för att uppnå naturliga resultat. Under kursen kommer vi att fördjupa dina kunskaper inom Botulinumtoxin och Hyaluronsyrebaserade behandlingar. Kursen är uppdelad i två delar: Midface - fokus på mellanansiktet och Lowerface - fokus på nedre delen av ansiktet.

Varför välja Schwarz Academy?

Hos oss ingår högkvalitativt kursmaterial, möjligheten att lära dig i mindre grupper (vid våra fysiska utbildningar) samt möjligheten att bli del av ett community. Läs mer om detta!

Fillers - läppar - fördjupningskurs

Heldagsutbildning

I den här kursen kommer du att lära dig avancerade tekniker för att korrigera ålderstecken och lyfta mellanansiktet med hjälp av enbart botox och fillers. Här Kursen riktar sig till dig med grundläggande kunskaper inom injektionsbehandlingar som vill vässa dina kunskaper genom avancerade tekniker och utöka ditt behandlingsutbud.

Vill du bli kontaktad av en av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra kurser eller är osäker på vilken kurs som passar bäst för dig? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig så kan ni i lugn och ro igenom dina behov och hitta rätt kurs för dig.

Fillers & botox - fördjupningskurs

Heldagsutbildning

I den här kursen kommer du att lära dig avancerade tekniker för att korrigera ålderstecken och lyfta nedre delen av ansiktet med hjälp av enbart botox och fillers. Kursen riktar sig till dig med grundläggande kunskaper inom injektionsbehandlingar som vill vässa dina kunskaper genom avancerade tekniker och utöka ditt behandlingsutbud.

Schwarz academy logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page