top of page

Kurser designade för dig och dina behov 

Vi har designat en kursupplevelse som är anpassad för maximal flexibilitet och valmöjlighet – utan att kompromissa på kvalitén. Vi vet att vissa föredrar interaktion med andra, medan andra föredrar att lära sig på egen hand. Därför erbjuder vi ett brett utbud av både fysiska och digitala kurser. Vårt mål är att du som kund hos oss kontinuerligt ska kunna lära dig nya saker, oavsett var du befinner dig i världen.

luu.jpg

Våra kurser

Våra kurser finns tillgängliga för olika kunskapsnivåer, och du väljer själv när, var och hur du vill lära dig. Fysisk kurs i grupp eller digital kurs hemma i soffan. It's up to you!

1DSC02949.jpg

Vem kan gå en kurs hos oss?

Våra fysiska kurser erbjuds för legitimerade sjuksköterskor, tandläkare. Kurserna passar dig som är erfaren behandlare och vill fördjupa dina kunskaper eller nybörjare och ska påbörja din resa inom estetisk medicin. Våra digitala kurser inom estetisk medicin är också tillgängliga för legitimerad vårdpersonal, men däremot är våra digitala kurser inom marknadsföring och företagande är däremot tillgängliga för alla som vill lära sig mer om dessa områden. 

Vill du bli kontaktad av en av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra kurser eller är osäker på vilken kurs som passar bäst för dig? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig så kan ni i lugn och ro igenom dina behov och hitta rätt kurs för dig.

Hur bokar jag en kurs?

Digital kurs

Våra digitala kurser lanserar inom kort. Då kommer även mer information om vårt utbud, hur du bokar en kurs och vilka priser vi erbjuder. Håll koll på när vi lanserar genom att signa upp dig här.

Fysisk kurs

För att boka en digital kurs behöver du först kolla vår kurskalender och hitta ett datum som funkar för dig. När du har hittat ett passande datum så betalar du för kursen, och därefter kommer du att få tillgång till vårt kursmaterial online. All information kring ditt kurstillfälle kommer att skickas ut i förväg på din angivna email. 

Varför välja oss?

Högkvalitativt kursmaterial

Kvalitét, kvalitét, kvalitét. Vi kan inte betona tillräckligt hur viktigt det är för oss att erbjuda snyggt och välproducerat material. När du köper en kurs hos oss får du alltid tillgång ett omfattande kursmaterial i skriftlig form, samt en tillhörande digital presentation med voiceover där vi läser upp kursmaterialet för dig. Du får även tillgång till högupplösta bilder och videos där vi steg för steg går igenom olika behandlingstekniker. 

Lär dig i mindre grupper

Det är av största vikt att du som kund känner att du utvecklas när du använder dig av våra tjänster. Oavsett om du går en fysisk kurs, deltar i ett webinar eller köper en prenumeration på digitala kurser så är du och ditt lärande centralt. För att säkerställa detta har vi b.la. valt att tillhandahålla fysiska kurser med ett begränsat antal deltagare. Detta är så att du ska få ut så mycket som möjligt när du köper en fysisk kurs hos oss. 

Bli en del av ett community

En sak som vi själva saknade i branschen innan vi startade Schwarz Academy var känslan av att vara en del av ett community av estetiska injektionsbehandlare. Ofta köper man en kurs, och sen får man klara sig själv. Så vill inte vi ha det. Vi har därför sett till att du som köper en kurs hos oss får fri tillgång till diskussionsforum, webinars och digitala guider – så att du kan fortsätta lära dig även efter en avslutad kurs. 

Vad säger våra kursdeltagare om oss? 

313075914_665425865235648_4886933822410364127_n.jpg

“Jag har gått kurser inom estetiska utbildningar både i Sverige och utomlands – och aldrig tidigare har jag fått samma serviceupplevelse som hos Schwarz Academy. Både innan, under och efter mitt kurstillfälle har jag kunna hör av mig och fått svar på frågor som är relevanta för mig i mitt dagliga arbete. Jag har fått flertal gratis guider både med fokus på injektioner och hur man driver klinik. Det är inte absolut en självklarhet eller något dom erbjuds hos andra aktörerna i branschen.”

— Dr. Daren Redguard

Schwarz Academy Logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page