top of page

Våra köpvillkor 

När du köper en digital eller fysisk kurs hos oss så är anmälan bindande och kan återtas i enlighet med Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Nedan kan du läsa mer om ångerrätt, frånvaro, utebliven betalning och vad som händer vid inställd utbildning.

bild på dator som innehåller certifikat om kurs

Ångerrätt

Enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du rätt att ångra dig och avboka din fysiska kurs. Du gör det genom att meddela oss skriftligen på email till adressen info@schwarzacademy.seNär du utnyttjar din ångerrätt korrekt har du rätt att återfå hela kursavgiften.

 

En förutsättning för att din ångerrätt ska vara giltig är att:

  • Meddelandet om avbokningen har lämnats inom 14 dagar från att du har erhållit bekräftelse på att du har en plats på en kurs hos oss.

  • Meddelandet om avbokningen har lämnats skriftligen via epost.

  • Meddelandet om avbokningen innehåller dina personuppgifter, vilken utbildning och datum som ångerrätten avser.

Observera att: 

  • Om datumet för kursen infaller under ångerfristen så anses kursen som påbörjad och du har då inte rätt till pengarna tillbaka. 

  • Vid avbokning från dag 15 efter att du har fått en bekräftelse om att du har en plats på en kurs hos oss så gäller inte ångerrätten. Då behöver du alltså betala hela kursavgiften – även om du inte ska delta i kursen. 

Frånvaro med och utan särskilda skäl 

Frånvaro utan särskilda skäl

Om du uteblir från ett fysisk kurstillfälle utan särskilda skäl så har du förbrukat din rätt till kursen. Du har således då ingen rätt till kompensation eller att kostnadsfritt boka ett nytt kurstillfälle. 

Frånvaro med särskilda skäl

Om du inte kan delta i ett fysiskt kurstillfälle på grund av sjukdom som går att styrka med läkarintyg kommer vi att erbjuda dig möjlighet att ändra datum för ditt utbildningstillfälle.  

Inställt kurstillfälle

Ibland är olyckan framme. Vi förbehåller oss därför rätten att ställa in kurstillfällen med 14 dagars framförhållning vid icke förutsedda händelser såsom sjukdom eller olycka. Vi är inte skyldiga att uppge orsaken till ändringar av datum för kurstillfällen. Vid ändring av kurstillfälle meddelas du via epost, och vi kommer att kontakta dig över telefon för att boka ett nytt datum.

Olycksfallsförsäkring

När du deltar i ett kurstillfälle hos oss är du inte försäkrad. Det är därför av stor vikt att du har en olycksfallsförsäkring om något skulle hända dig påväg till kurslokalen, eller under själva kurstillfället.  

Vanliga frågor

Har du några frågor kring våra kurser eller något annat som berör Schwarz Academy? Vi har samlat våra vanligaste frågor på länken nedan. Om du inte hittar något svar på din fråga där kan du maila oss på info@schwarzacademy.se. Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt. 

patient och läkare under konsultation

Vill du bli kontaktad av en av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra köpvillkor? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig. Klicka på knappen nedan för att komma till våra kontaktuppgifter.

Schwarz Academy Logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page