top of page

Kursort Stockholm

Välkommen på kurs kring fillers och botox i Stockholm. Här kan du ta del av våra moderna utbildningskurser. Vi är ett passionerat team som erbjuder dig dynamisk och inspirerande inlärningsmiljö mitt i Stockholms pulserande atmosfär.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom området så är du varmt välkommen att delta i våra kurser på Kungsgatan. Ta chansen att utveckla dina färdigheter och ta nästa steg i din karriär inom estetisk medicin! Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka din plats på en av våra kommande kurser.

Här finns vi

Kungsgatan 6, plan 1. Hiss finns.
 

Här finner du

Här finner du vår fräsch utbildningslokal, behandlingsrum samt handikappvänlig toalett. Direkt när du kommer in så finner du vår reception som är bemannad i samband med kurser och behandlingar. Här kan du koppla av en stund med kaffe eller te ur kaffeautomaten och medan du väntar på att vi ska hämta dig.

Fillers - utbildning - Stockholm: Bild på läkare och patient

Läs om våra kurser

Läs om våra Schwarz Academys kvalitetskurser inom estetetisk medicin och vad som gör dem unika i Sverige.

Fillers – utbildning i Stockholm

Hitta din kurs i fillers i Stockholm – möjligheten att läsa estetisk medicin i Sveriges huvudstad med närheten till i princip allt.

Vill du bli kontaktad av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra kurser eller är osäker på vilken kurs som passar bäst för dig? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig så kan ni i lugn och ro igenom dina behov och hitta rätt kurs för dig.

Botox – utbildning i Stockholm

Hitta din kurs i botox i Stockholm och chansen att lära dig estetisk medicin med allt inom räckhåll.

Schwarz academy logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page