top of page

Om oss

Schwarz Academy är en innovativ utbildningsplattform som ger dig möjlighet att utveckla och dela dina kunskaper inom estetisk medicin. Vi strävar efter att modernisera skönhetsbranschen och dra nytta av de verktyg som finns tillgängliga i dagens digitala samhälle. Vårt breda utbud av högkvalitativa utbildningar, interaktiva webbinarier och digitala guider ger dig en omfattande kunskapsbas. Dessutom blir du en del av vårt exklusiva community av professionella injektionsbehandlare. Tillsammans stärker vi branschen och främjar bästa praxis.

Vår story

En läkare. En marknadsförare. En serieentreprenör. Det var så allt började.
En sommardag för inte så länge sedan satt tre individer med helt olika yrkesroller och diskuterade digitaliseringens och dess oändliga möjligheter. Diskussionen ledde till insikten om potentialen för kunskapsspridning och utbildning som digitaliseringen banade väg för. Och plötsligt var idén född.

 

Början på en ny typ av utbildningsplattform

Under den där sommardagen blev det uppenbart för oss att en bransch hade hamnat efter i den digitala utvecklingen: skönhetsbranschen med fokus på estetisk medicin. Efter den dagen började vi dagdrömma om hur den ultimata utbildningsplattformen för estetisk medicin skulle kunna se ut. Hur kan vi använda moderna verktyg för att skapa en plattform där kunskap är tillgänglig oberoende av tid och plats? Hur kan vi skapa en interaktiv inlärningsupplevelse där lärandet aldrig tar slut?

Resultatet blev Schwarz Academy
Och så föddes Schwarz Academy. En modern utbildningsplattform för dem som vill utveckla och dela sina kunskaper inom estetisk medicin. Vi har stora ambitioner och drömmer fortfarande om att modernisera flera delar av branschen och täcka ännu fler utbildningsområden.

 

Det här är bara början. 

Schwarz Academy Logo

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page