top of page

Kostnadsfria guider för dig som arbetar med estetisk medicin

En av många fördelar med att vara en del av Schwarz Academy är att du regelbundet får ta del av digitala guider som omfattar olika områden inom estetisk medicin. Våra digitala guider är helt kostnadsfria och du laddar enkelt ner dem med några knapptryck. Vi erbjuder även erfarna behandlare att publicera guider på vår plattform. 

patient som ska behandlas

Guider – Botox

Bild på patient som behandlas

Om denna guide

Att behandla patienter som har en liten panna med botox kan vara svårt. I den här guiden har vi därför tagit fram tre värdefulla tips som du kan ta med dig i din yrkesroll som professionell injektionsbehandlare.

Bild på patient som behandlas

Om denna guide

Det finns många fördelar med en MicroGold behandling, men kännedomen kring behandlingen är låg. I den här guiden har vi sammanfattat hur behandlingen går till steg för steg, och lyfter fördelarna med den.

Guider – Fillers

Bild på patient som behandlas

Om denna guide

I denna guide får du en djupare förståelse av vaskulära ocklusioner: deras orsaker, symtom och behandlingsmöjligheter. Du får även en steg-för-steg-guide som beskriver hur man handlägger en patient med en vaskulär ocklusion. 

Bild på patient som behandlas

Om denna guide

I denna guide kommer vi att presentera hur du gör en näskorrigering med kanulainjektion. Vi kommer att visa ett specifikt fall och gå igenom detaljerna i både anatomi och injektionsteknik.

Bild på patient som behandlas

Om denna guide

I denna guide kommer vi att gå igenom de vanligaste volymerna och produkterna som används vid dessa behandlingar, och kommer också att inkludera specifika injektionspunkter för varje område.

abstrakt yta

Kommer snart

Håll utkik efter fler guider! 

Varför välja Schwarz Academy?

Hos oss ingår högkvalitativt kursmaterial, möjligheten att lära dig i mindre grupper (vid våra fysiska utbildningar) samt möjligheten att bli del av ett community. Läs mer om detta!

Schwarz Academy

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 735 00 50 17

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page