top of page

Kostnadsfria guider för dig som arbetar med estetisk medicin

En av många fördelar med att vara en del av Schwarz Academy är att du regelbundet får ta del av digitala guider som omfattar olika områden inom estetisk medicin. Våra digitala guider är helt kostnadsfria och du laddar enkelt ner dem med några knapptryck. Vi erbjuder även erfarna behandlare att publicera guider på vår plattform. 

DSC01628.jpg

Guider – Botox

Om denna guide

Att behandla patienter som har en liten panna med botox kan vara svårt. I den här guiden har vi därför tagit fram tre värdefulla tips som du kan ta med dig i din yrkesroll som professionell injektionsbehandlare.

Skärmavbild 2022-12-17 kl. 17.44.13.png

Om denna guide

Det finns många fördelar med en MicroGold behandling, men kännedomen kring behandlingen är låg. I den här guiden har vi sammanfattat hur behandlingen går till steg för steg, och lyfter fördelarna med den.

Guider – Fillers

Skärmavbild 2022-12-26 kl. 21.27.54.png

Om denna guide

I denna guide får du en djupare förståelse av vaskulära ocklusioner: deras orsaker, symtom och behandlingsmöjligheter. Du får även en steg-för-steg-guide som beskriver hur man handlägger en patient med en vaskulär ocklusion. 

Skärmavbild 2023-01-21 kl. 21.38.18.png

Om denna guide

I denna guide kommer vi att presentera hur du gör en näskorrigering med kanulainjektion. Vi kommer att visa ett specifikt fall och gå igenom detaljerna i både anatomi och injektionsteknik.

Guide-03-fillers.png

Om denna guide

I denna guide kommer vi att gå igenom de vanligaste volymerna och produkterna som används vid dessa behandlingar, och kommer också att inkludera specifika injektionspunkter för varje område.

abstrakt yta

Kommer snart

Håll utkik efter fler guider! 

Varför välja Schwarz Academy?

Högkvalitativt kursmaterial

Kvalitét, kvalitét, kvalitét. Vi kan inte betona tillräckligt hur viktigt det är för oss att erbjuda snyggt och välproducerat material. När du köper en kurs hos oss får du alltid tillgång ett omfattande kursmaterial i skriftlig form, samt en tillhörande digital presentation med voiceover där vi läser upp kursmaterialet för dig. Du får även tillgång till högupplösta bilder och videos där vi steg för steg går igenom olika behandlingstekniker. 

Lär dig i mindre grupper

Det är av största vikt att du som kund känner att du utvecklas när du använder dig av våra tjänster. Oavsett om du går en fysisk kurs, deltar i ett webinar eller köper en prenumeration på digitala kurser så är du och ditt lärande centralt. För att säkerställa detta har vi b.la. valt att tillhandahålla fysiska kurser med ett begränsat antal deltagare. Detta är så att du ska få ut så mycket som möjligt när du köper en fysisk kurs hos oss. 

Bli en del av ett community

En sak som vi själva saknade i branschen innan vi startade Schwarz Academy var känslan av att vara en del av ett community av estetiska injektionsbehandlare. Ofta köper man en kurs, och sen får man klara sig själv. Så vill inte vi ha det. Vi har därför sett till att du som köper en kurs hos oss får fri tillgång till diskussionsforum, webinars och digitala guider – så att du kan fortsätta lära dig även efter en avslutad kurs. 

Vad säger våra kursdeltagare om oss? 

313075914_665425865235648_4886933822410364127_n.jpg

“Jag har gått kurser inom estetiska utbildningar både i Sverige och utomlands – och aldrig tidigare har jag fått samma serviceupplevelse som hos Schwarz Academy. Både innan, under och efter mitt kurstillfälle har jag kunna hör av mig och fått svar på frågor som är relevanta för mig i mitt dagliga arbete. Jag har fått flertal gratis guider både med fokus på injektioner och hur man driver klinik. Det är inte absolut en självklarhet eller något dom erbjuds hos andra aktörerna i branschen.”

— Dr. Daren Redguard

315338309_1196051897934558_4106752284002001113_n.png

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 70 576 11 00 

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page