top of page

I SAMARBETE MED

astomed-logo-webb_Rityta-1.webp

Fördjupningskurs – Filler

Digital utbildning

I denna fördjupningskurs kommer vi att fördjupa oss ytterligare inom området injektionsbehandlingar med filler. Kursen struktureras i en teoretisk del och en praktisk del, båda förstärkta med professionellt videomaterial för att ge dig den omfattande kunskap som krävs för att bli en expert inom fillers. Du får exklusiv tillgång till detaljerad fotodokumentation och noggrant utvalda videor där vi utforskar avancerade områden, inklusive käklinje, tinningar, näsa och tear through. Vi kommer särskilt att fokusera på behandlingar med fillers som generellt betraktas som mer avancerade.

Vad ingår i kursen?

Teoretisk del

Kursen inleds med grundläggande teoretiskt moment där du kommer lära dig om: 

 • Introduktion till kursens innehåll.

 • Olika typer av produkter på marknaden:

  • Rätt typ av filler beroende på behandling

  • Filler

  • Mekanism

  • Kliniska studier

 • Ansiktets anatomi, vektorer och fysiologi.

 • Konsultationsteknik.

  • Lag och författning. 

 • Fördelar och begränsningar med fillers.

 • Behandlingsplan & förväntade resultat

 • Konsultation, kundbemötande och uppföljning efter behandling.

Praktisk del

Kursen fortsätter därefter med ett praktiskt behandlingsmoment av leg. läkare där du får:

 • Fotodokumentation av patienten.

 • Injektionsvideos av vanliga behandlingsområden - steg för steg: 

  • Käklinje

  • Tinningar

  • Näsa

  • Tear through

 • Dosering 

 • Efterbehandling med fillers.

 • Komplikationer och biverkningar. 

two-catalogues-lying-on-a-light-wooden-surface-mockup-a14600.png

Om samarbetet med Astomed

Vi är stolta att vara partners med Astomed, en framstående aktör inom estetisk medicin. Vårt partnerskap grundar sig på en gemensam vision om att främja kvalitet, kunskap och innovation inom branschen. På Schwarz Academy delar vi en passion för att främja excellens inom estetisk medicin och är stolta över att bli utvalda som Astomeds partner.

Hur är kursen upplagd? 

1. Välj en kurs

Bläddra igenom vårt breda utbud av kurser och välj den som bäst passar dina behov och intressen inom estetisk medicin. Vårt kursutbud omfattar olika behandlingsområden och tekniker, så du kan fokusera på det som är mest relevant för dig.

2. Köp kurs genom vår plattform

Gör ditt köp smidigt och säkert direkt genom vår utbildningsplattform. Vi erbjuder olika betalningsalternativ för att passa dina preferenser och behov. När betalningen är genomförd får du omedelbar tillgång till kursmaterialet.

3. Börja lära dig

När du har köpt kursen öppnar sig en värld av kunskap och lärande för dig. Du får omedelbar tillgång till det omfattande utbildningsmaterialet. Ta dig tid att utforska varje modul och sektion noggrant. Vår plattform ger dig möjlighet att pausa och återuppta kursen när det passar dig bäst, så du kan lära dig i din egen takt. Du har tillgång till kursmaterialet i 3 månader från det att du har köpt det. Det ger dig gott om tid att gå igenom innehållet noggrant och repetera vid behov.

DSC05016.png

Kursuplägg

Våra kurser på Schwarz Academy är strukturerade på ett sätt som hjälper dig att effektivt och engagerat lära dig om estetisk medicin. Vi har noggrant utformat kursmaterialet för att säkerställa en omfattande och meningsfull inlärningsupplevelse. Varje kurs är uppdelad i tydliga sektioner och moduler som täcker olika ämnen och tekniker inom estetisk medicin.

Vad kostar kursen?

Information

Den här kursen köps ofta i kombination med Grundkurs – Fillers.

Betalning

Vi erbjuder betalning med kort.

Pris för denna kurs: 

Grundkurs – Filler: 2999 kr 

Övrigt

Vill du bli kontaktad av en av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra kurser eller är osäker på vilken kurs som passar bäst för dig? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig så kan ni i lugn och ro igenom dina behov och hitta rätt kurs för dig.

Alltid hos oss på Schwarz Academy

Högkvalitativt kursmaterial

När du köper en kurs hos oss får du alltid tillgång ett omfattande kursmaterial i skriftlig form, samt en tillhörande digital presentation med voiceover där vi läser upp kursmaterialet för dig. Du får även tillgång till högupplösta bilder och videos där vi steg för steg går igenom olika behandlingstekniker

Lär dig i mindre grupper

En av de viktigaste grundpelarna på Schwarz Academy är att våra kursdeltagare och användare ska känna att de verkligen lär sig något nytt, och regelbundet utvecklar sin kunskap. För att möjliggöra det tror vi på att tillhandahålla lättillgängligt utbildningsmaterial, gratis guider och webinar för att fortsätta utvecklas, och mindre grupper för kursernas praktiska moment. 

Bli en del av ett community

En sak som vi själva saknade i branschen innan vi startade Schwarz Academy var känslan av att vara en del av ett community av estetiska injektionsbehandlare. Ofta köper man en kurs, och sen får man klara sig själv. Så vill inte vi ha det. Vi har därför sett till att du som köper en kurs hos oss får fri tillgång till diskussionsforum, webinars och digitala guider – så att du kan fortsätta lära dig även efter en avslutad kurs. 

315338309_1196051897934558_4106752284002001113_n.png

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 70 576 11 00 

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page