top of page

Kurspaket & priser på
Schwarz Academy

Vi erbjuder olika typer av kurspaket med en förmånlig prissättning. Du kan antingen köpa en enstaka kurs i ett särskilt område, eller en kombokurs som omfattar flera områden. Nedan hittar du information om respektive kurspaketen, samt tillhörande priser. 

Kursinnehåll 

Om du vill läsa mer om själva kursinnehållet och vilka moment som ingår i kursen så kan du göra det på våra kurssidor.  

1DSC02974.jpg

Fysiska kurser

Kombokurs – Fillers & botox (Grundkurs)

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med både fillers och botox. Kursen är uppdelad på två heldagar där du kommer att få all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med fillers och botox. Vi kommer att lära dig behandla de vanligaste behandlingsområdena inom respektive område. 

Pris: 24.999 (ink moms)

Avancerad kurs – Lower face

Pris: 17.500 kr (ink moms)

I den här kursen kommer du att lära dig avancerade tekniker för att korrigera ålderstecken och lyfta nedre delen av ansiktet med hjälp av enbart botox och fillers. Kursen riktar sig till dig med grundläggande kunskaper inom injektionsbehandlingar som vill vässa dina kunskaper genom avancerade tekniker och utöka ditt behandlingsutbud.

Avancerad kurs – Midface

Pris: 17.500 kr (ink moms)

I den här kursen kommer du att lära dig avancerade tekniker för att korrigera ålderstecken och lyfta mellanansiktet med hjälp av enbart botox och fillers. Här Kursen riktar sig till dig med grundläggande kunskaper inom injektionsbehandlingar som vill vässa dina kunskaper genom avancerade tekniker och utöka ditt behandlingsutbud.

Vill du bli kontaktad av en av våra kursspecialister?

Har du några frågor om våra kurser eller är osäker på vilken kurs som passar bäst för dig? Då kan en av våra kursspecialister kontakta dig så kan ni i lugn och ro igenom dina behov och hitta rätt kurs för dig.

Grundkurs – Fillers

Pris: 17.500 kr (ink moms)

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med fillers. Kursen är uppdelad i en teoretisk del och en hands-on praktisk del som ger dig all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med fillers. Vi kommer att lära dig behandla tre av de vanligaste behandlingsområdena: kinder, nasolabiala veck och marionettlinjer.

Grundkurs – Botox

Pris: 17.500 kr (ink moms)

I den här kursen kommer du att lära dig grunderna inom injektionsbehandlingar med botulinum toxin. Kursen är uppdelad i en teoretisk del och en hands-on praktisk del som ger dig all den kunskap du behöver för att kunna arbeta professionellt med injektionsbehandlingar med botulinum toxin. Vi kommer att lära dig behandla tre av de vanligaste behandlingsområdena: glabella, pannrynkor och kråksparkar. 

Vanliga frågor

Har du några frågor kring våra kurser eller något annat som berör Schwarz Academy? Vi har samlat våra vanligaste frågor på länken nedan. Om du inte hittar något svar på din fråga där kan du maila oss på info@schwarzacademy.se. Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt. 

DSC00741.jpg
315338309_1196051897934558_4106752284002001113_n.png

Vårt utbud

Kursinformation

Om oss

Kontakt

+46 70 576 11 00 

Kursledare

Integritetspolicy

© Schwarz Academy 2022

bottom of page